Fondi – viimeistelty maku

Lisää tilkka kerrallaan, maista ja tarjoa!

 

Fondilla korostat ruoan makua. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Fondia on helppo käyttää, lisää tilkka ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

 

Resepti

Awasizu-kastike

Resepti

Beaty bourguignon

Resepti

Friteerattu sormisyötävä

Resepti

Grillipihvi, kantarelli-perunagratiini ja kyssäka...

Resepti

Kantarelli-juureskeitto

Resepti

Kantarelli-kanapé

Resepti

Kantarelli-piparjuuriglaseerauskastike

Resepti

Kantarelli-tortillat

Resepti

Kantarelli-voileivät

Resepti

Kantarellimajoneesi

Resepti

Kantarellirisotto

Resepti

Kantarellitacot

Resepti

Kermainen broileri-sienipata

Resepti

Kukkakaalikeitto ja kasvispizza

Resepti

Lohkoperunat

Resepti

Maa-artisokka-kantarellikeitto

Resepti

Makkara-juures-sienipata

Resepti

Paahdettua juuriselleriä, polentaa ja kantarelliv...

Resepti

Possu-kantarellipannu

Resepti

Riista-kantarellipata

Resepti

Saaristolaisleipää ja kantarelleja

Resepti

Sienilisuke

Resepti

Sienisalaatti

Resepti

Suuret lihapyörykät ja kantarellikastike

Resepti

Täyteläinen kantarelli-maa-artisokkakeitto

Resepti

Vihreä Minestronekeitto ja paahdetut metsäleivät