Fondi – viimeistelty maku

Lisää tilkka kerrallaan, maista ja tarjoa!

 

Fondilla korostat ruoan makua. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Fondia on helppo käyttää, lisää tilkka ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

 

Resepti

Ankanrintaa appelsiinikastikkeessa

Resepti

Bolognese juureksilla ja linsseillä

Resepti

Jogurtti-parmesaanikastike

Resepti

Klassinen yleismarinadi

Resepti

Kokonaisena paistettu porsaan sisäfilé

Resepti

Lasagne al Forno

Resepti

Mausteinen makkarapata

Resepti

Nyhtöpossu

Resepti

Pannupihvit mozzarellalla

Resepti

Porsaanfilé ja pekoni-salvia-balsamico

Resepti

Surf ‘n Turf / Lihaa ja rapua

Resepti

Tuorejuustotäytteiset porsaanliharullat