Fondi – viimeistelty maku

Lisää tilkka kerrallaan, maista ja tarjoa!

 

Fondilla korostat ruoan makua. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Fondia on helppo käyttää, lisää tilkka ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

 

Resepti

Broileri-sinihomejuustogratiini

Resepti

Broilerigratiini

Resepti

Broilerilihapullat mangolla

Resepti

Broilerimureke

Resepti

Broilerimureke mangolla

Resepti

Broilerinlihapullat ilman sipulia

Resepti

Broilerisalaatti hoisinkastikkeen kanssa

Resepti

Ceasarkastike

Resepti

Grillattu kanasalaatti

Resepti

Kanapata thai-twistillä

Resepti

Kukkakaalisosekeitto

Resepti

Peuranselkää, paistinkastiketta ja sieniä

Resepti

Ritarit ilmakuivatulla kinkulla ja gorgonzola-juu...

Resepti

Täyteläinen kanapata

Resepti

Tuorejuustotäytteiset parmankinkkupyörykät

Resepti

Vihreä hernekeitto