Fondi – viimeistelty maku

Lisää tilkka kerrallaan, maista ja tarjoa!

 

Fondilla korostat ruoan makua. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Fondia on helppo käyttää, lisää tilkka ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

 

Resepti

Erämiehen pihvi

Resepti

Hirvenfile, katajanmarja-kermakastike ja omenachu...

Resepti

Hirvipata mustikoilla ja puolukoilla

Resepti

Kantarelli-katajanmarjakastike

Resepti

Katajanmarja-balsamico-glaseerauskastike

Resepti

Kermainen riistakastike

Resepti

Kylmäsavuporopiiras

Resepti

Poronfile, mustaherukkakastike ja maa-artisokkaso...

Resepti

Porsaanfile omena-sinappikastikkeessa

Resepti

Riista-kantarellipata

Resepti

Riista-Wallenberginpihvi ja voissa paistetut kant...

Resepti

Riistahampurilaiset

Resepti

Riistahampurilaiset sinihomejuustolla

Resepti

Vihreä Minestronekeitto ja paahdetut metsäleivät