Fondi – viimeistelty maku

Lisää tilkka kerrallaan, maista ja tarjoa!

 

Fondilla korostat ruoan makua. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Fondia on helppo käyttää, lisää tilkka ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

 

Resepti

Ankanrintaa, kurpitsaa, savoijinkaalia ja arabica...

Resepti

BBQ-kastike

Resepti

Burgundin lihapata herkkusienillä ja minisipuleil...

Resepti

Chili con carne naudanlavasta

Resepti

Gratinoitu sipulikeitto

Resepti

Grillattu naudanlapa

Resepti

Gulassi

Resepti

Härän tournedos, perunapaistosta ja punaviinikast...

Resepti

Häränfilé Rossini, ankanmaksaa ja tryffelikastike...

Resepti

Häränliharullat sieni-punaviinikastikkeessa

Resepti

Italialaiset kyljykset

Resepti

Itämainen härkäpata

Resepti

Jauheliha-chilipata

Resepti

Jauhelihakeitto

Resepti

Jauhelihapihvi ja haudutettua sipulia

Resepti

Madeirakastike

Resepti

Mehevä papu-lihapata

Resepti

Merimiespihviä punajuurten ja vuohenjuuston kera

Resepti

Naudanfileetä, kermaisia sieniä, juurespaistosta...

Resepti

Naudanlihakastike, hitaasti hauduttaen

Resepti

Nyhtönauta-hampurilainen

Resepti

Palapaisti

Resepti

Paprika-punaviinikastike

Resepti

Perinteinen suomalainen jauhelihakeitto

Resepti

Peuran ulkofilee palsternakkapyreellä

Resepti

Peuran ulkofilee punaviinikastikkeella

Resepti

Punaviini-pippuriglaseerattu tournedos, parsaa, l...

Resepti

Punaviini-pippuriglaseerauskastike

Resepti

Punaviinikastike

Resepti

Punaviinikastike

Resepti

Ranskalainen lihapata

Resepti

Riistafileetä parmesankreemillä ja punaviinikasti...

Resepti

Sadonkorjuupata

Resepti

Stroganoff

Resepti

Szegedin gulassi

Resepti

Timjamivasikka ja punaviinissä haudutetut minisip...

Resepti

Uudenvuoden file, juureskakku ja punaviinikastike