Arkiruoka, Keitto

Lehtikaalikeitto

Lehtikaalikeitto -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    noin 30 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 200 g silputtuja lehtikaalinlehtiä (ilman varsia)
    • 2 rkl oliiviöljyä
    • 1 kpl keltasipuli
    • 2 kpl valkosipulinkynttä
    • 2 kpl pientä palsternakkaa
    • 2 kpl jauhoista perunaa
    • 2 dl kermaa
    • 2 rkl Bong Touch of Taste kasvisfondia
    • Suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Kuori kasvikset ja viipaloi sipuli ja valkosipuli.
    2. Kuori ja kuutioi palsternakat ja perunat.
    3. Freesaa kaalia ja kasviksia öljyssä hitaasti 5 minuuttia.
    4. Sekoita 1 litra vettä, fondi ja kerma.
    5. Anna keiton kiehua miedolla lämmöllä noin 15-20 minuuttia, kunnes juurekset ovat kypsiä.
    6. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
    7. Kaada keitto syville lautasille.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET