Arkiruoka, Pastaruoka, Vuokaruoka

Mac n’ Cheese kinkulla

Mac n’ Cheese kinkulla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    40 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 300 g makaronia
    • 5 dl vahvan makuista juustoraastetta, esim. cheddar
    • 12 ohutta siivua savustettua kinkkua
    • tuoretta lehtipersiljaa
    • Kastike:
    • 2 rkl voita
    • 2 rkl vehnäjauhoa
    • 4 dl maitoa
    • 2 dl kermaa
    • 1.5 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Keitä makaronit suolatussa vedessä, kunnes ne ovat al dente (noin 2 min alle pakkauksen ohjeajan). Valuta keitinvesi pois.
    2. Sulata voi kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot. Lisää maito ja kerma. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla. Keitä miedolla lämmöllä noin 5 min.
    3. Sekoita makaronit ja juustoraaste kastikkeen joukkoon. Siirrä uunivuokaan, paista 200 asteessa noin 25 min.
    4. Ruskista kinkkusiivut pannulla.
    5. Nosta paistetut kinkkusiivut pastan päälle, viimeistele persiljalla ja tarjoile!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET