Arkiruoka, Keitto

Maissi- ja kanakeitto

Maissi- ja kanakeitto -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    noin 20 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 pala inkivääriä
    • 3 kpl valkosipulinkynttä
    • 1 kpl keltasipuli
    • 2 rkl rypsiöljyä
    • 8 dl pakastettuja maissinjyviä
    • 2 rkl Bong Touch of Taste kanafondia
    • 2 tl omenaviinietikkaa
    • 2 rkl japanilaista soijaa
    • 7,5 dl vettä
    • Tarjoiluun:
    • 200 g salaattibroileria tai muuta kypsennettyä kanaa
    • 2 kpl suikaloitua salaattisipulia
    • 2 rkl auringonkukansiemeniä
    • 4 rkl jogurttia tai crème fraichea

    Valmistus

    1. Kuori ja viipaloi sipuli, valkosipuli ja inkivääri.
    2. Paista niitä öljyssä muutaman minuutin ajan.
    3. Lisää loput ainekset ja 7,5 dl vettä.
    4. Kuumenna kiehuvaksi ja kypsennä matalalla lämmöllä ilman kantta 10 minuuttia.
    5. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita sileäksi keitoksi.
    6. Kaada takaisin kattilaan, lisää kananliha ja kiehauta.
    7. Tarjoile syviltä lautasilta ja laita päälle jogurttia/ crème fraichea, salaattisipulia ja seesaminsiemeniä.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET