Arkiruoka, Pastaruoka

“One Pot”-pasta

“One Pot”-pasta -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    noin 15 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 rkl oliiviöljyä
    • 3 kpl valkosipulinkynttä ohuina viipaleina
    • 1 kpl sipuli ohuina viipaleina
    • 4 dl tomaattimurskaa
    • 2 dl kermaa
    • 1 dl silputtua aurinkokuivattua tomaattia
    • 4 dl keitettyjä valkoisia papuja, valutettuna
    • 250 g tuorepastaa, kuten pappardellea tai tortellinia
    • 1,5 rkl Bong Touch of Taste kasvisfondia
    • Suolaa ja pippuria
    • Tuoretta basilikaa
    • Parmesaaniraastetta

    Valmistus

    1. Freesaa sipulia ja valkosipulia tilavassa kattilassa oliiviöljyssä.
    2. Lisää 5 minuutin kuluttua 2 dl vettä, tomaatti, kerma, aurinkokuivattu tomaatti, pavut ja fondi.
    3. Kuumenna kiehuvaksi sekoittaen.
    4. Kun pata kiehuu, sekoita pasta ja anna sen kiehua noin 5 minuuttia, kunnes pasta on al dente.
    5. Mausta suolalla ja pippurilla ja tarjoa välittömästi.
    6. Asettele lautasille ja laita päälle basilikaa ja parmesaania.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET