Arkiruoka, Keitto

Porkkanakeitto

Porkkanakeitto -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    noin 25 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 tl kuminansiemeniä
    • 2 rkl oliiviöljyä
    • 600 g kuorittua porkkanaa
    • 150 g punaisia linssejä
    • 2 rkl Bong Touch of Taste kana- tai kasvisfondia
    • 1,5 dl ruokakermaa
    • 1 tl juustokuminaa
    • 1 tl sambal oelek
    • 1 l vettä
    • Suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.
    2. Kuumenna kasari ja paahda kuminansiemeniä noin 1 minuutti.
    3. Lisää loput ainekset ja lisää 1 litra vettä.
    4. Anna kiehua noin 15 minuuttia matalalla lämmöllä, kunnes linssit ovat pehmenneet täysin.
    5. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.

    Vinkki – jos haluat sosekeiton, sekoita se sauvasekoittimella.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET