Arkiruoka, Keitto

Sileä linssikeitto

Sileä linssikeitto -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    noin 25 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 tl kuminansiemeniä
    • 2 rkl oliiviöljyä
    • 600 g kuorittua porkkanaa
    • 150 g punaisia linssejä
    • 2 rkl Bong Touch of Taste kana- tai kasvisfondia
    • 1,5 dl ruokakermaa
    • 1 tl juustokuminaa
    • 1 tl sambal oelekia
    • Tarjoiluun:
    • Kurpitsansiemeniä
    • Yrttejä

    Valmistus

    1. Raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.
    2. Kuumenna kasari ja paahda kuminansiemeniä noin 1 minuutti.
    3. Lisää loput ainekset ja lisää 1 litra vettä.
    4. Anna kiehua noin 20 minuuttia matalalla lämmöllä, kunnes linssit ovat pehmenneet täysin.
    5. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
    6. Sekoita keitto mikserillä sileäksi ja tarjoa lisänä hieman oliiviöljyä, kurpitsansiemeniä ja yrttejä.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET