Arkiruoka, Kastike

Sipulikastike timjamilla

Sipulikastike timjamilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 3 kpl keltasipulia, ohueksi viipaloituna
    • 0.5 valkosipulinkynsiä, raastettuna
    • 5 oksa tuoretta timjamia, hienonnettuna
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
    • 2 dl vettä
    • 2 dl kermaa
    • 2 rkl voita
    • 1 tl mustaherukkahyytelöä
    • suolaa ja valkopippurijauhetta

    Valmistus

    1. Paista sipuli voissa keskikuumalla lämmöllä, kunnes se on saanut kullanruskean värin. Raasta valkosipuli joukkoon.
    2. Lisää fondi, vesi ja tuore timjami. Anna kiehua kunnolla hetken.
    3. Lisää kerma ja kuumenna.
    4. Mausta hyytelöllä, suolalla ja pippurilla.

     

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET