Arkiruoka, Kastike

Tomaatti-viherpippurikastike

Tomaatti-viherpippurikastike -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 kpl keltasipulia
    • 1 kpl valkosipulinkynsiä
    • 1 kpl kuorittuja tomaattejä, säilykkeenä (400 g)
    • 2 kpl tuoreita tomaatteja
    • 2 rkl oliiviöljyä
    • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
    • 2 tl viherpippuria
    • 1 tl basilikaa
    • 1 rkl voita
    • 1 tl sokeria
    • suolaa
    • mustapippurijauhetta

    Valmistus

    1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. 
    2. Hienonna tuoreet sekä tölkkitomaatit.
    3. Kuullota sipulit oliiviöljyssä kattilassa, lisää tomaatit ja anna haututa 20 min. Mausta viherpippurilla, basilikalla, voilla, sokerilla, suolalla ja pippurilla.
    4. Soseuta kastike tasaiseksi. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET