Arkiruoka, Keitto

Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 l tomaattimurskaa, säilykkeenä
    • 4 dl vettä
    • 3 kpl valkosipulinkynsiä, hienonnettuna
    • tuoretta basilikaa maun mukaan
    • 2 rkl sokeria
    • 4 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
    • 100 g vuohenjuustoa
    • 120 g voita
    • suolaa maun mukaan

    Valmistus

    1. Kuumenna tomaattimurska ja vesi.
    2. Lisää valkosipulin kynsi pilkottuna ja keitä hiljalleen kokoon noin 20 minuutin ajan.
    3. Laita joukkoon hienonnetut basilikan lehdet, sokeri ja fondi.
    4. Lisää vuohenjuusto, voi ja tarvittaessa suolaa.
    5. Soseuta keitto ja tarkista maku. Tarjoa leivän kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET