Arkiruoka, Keitto

Tomaattikeitto

Tomaattikeitto -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    noin 35 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 kpl keltasipuli
    • 2 kpl valkosipulinkynttä
    • Puolikas punaista chiliä
    • 1 pala tuoretta inkivääriä
    • 1 g kypsiä tomaatteja
    • 3 oksaa tuoretta timjamia
    • 1 kpl laakerinlehti
    • 3 rkl oliiviöljyä
    • 400 g tölkki kirsikkatomaattia
    • 2 rkl Bong Touch of Taste kasvisfondia
    • 4 dl vettä
    • Suolaa ja pippuria
    • 1 rkl sitruunamehua
    • Mahd. sokeria

    Valmistus

    1. Kuori ja viipaloi sipuli, valkosipuli ja inkivääri, pilko chili.
    2. Huuhtele ja jaa tomaatit 4 osaan.
    3. Aseta kaikki uuninkestävään vuokaan ja ripottele päälle öljyä.
    4. Mausta suolalla ja pippurilla.
    5. Paahda aineksia uunissa 220 asteessa 15 minuuttia.
    6. Kaada sitten kaikki kasariin, lisää 4 dl vettä, sitruunamehu, tomaattisäilykkeet ja fondi.
    7. Anna seoksen kiehua hiljalleen 10 minuuttia.
    8. Ota pois timjami ja laakerinlehdet ja sekoita sileäksi keitoksi.
    9. Mausta suolalla ja pippurilla, lisää tarvittaessa hieman sokeria.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET