Broileri, Kala & äyriäinen, Kasvisruoka

Benedictin munat

Benedictin munien reseptissä et tarvitse Touch of Taste -fondia. Joskus on vain parempi ilman. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeisteillä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka fondia ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • Uppomuna
    • 1.5 rkl etikkaa, 24 %
    • 4 kpl kananmunia
    • Tarjoiluun:
    • 4 kpl hapanleipäviipaleita
    • 1 kpl tomaattia
    • maun mukaan lehtiselleriä
    • Tilli-hollandaisea

    Valmistus

    Uppomuna:

    1. Kiehauta etikalla maustettu vesi ja anna sen poreilla.
    2. Riko muna kuppiin. Valmista munat yksi kerrallaan.
    3. Pyöräytä lusikalla veteen pyörre ja anna munan liukua pyörteiseen veteen. Hauduta n. 4-5 min
    4. Nosta kypsä muna vedestä reikäkauhalla ja anna valua.

     

    Paahtoleipä:

    1. Paahda hapanleipäviipale.
    2. Laita leivälle kasviksia.
    3. Aseta uppomuna kasvisten päälle.
    4. Lusikoi hollandaisekastiketta pinnalle. Reseptin löydät täältä!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET