Broileri, Arkiruoka, Vuokaruoka

Broileri-sinihomejuustogratiini

Broileri-sinihomejuustogratiinin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 600 g broilerinfilettä
    • 1 kpl keltasipulia, hienonnettuna
    • 1.5 kpl valkosipulinkynsiä, hienonnettuna
    • 1 rkl voita
    • 2 dl cremè fraîchea
    • 150 g sinihomejuustoa
    • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kanafondia
    • 1 rasia kirsikkatomaatteja
    • keitettyä riisiä ja tuoretta persiljaa

    Valmistus

    1. Kuumenna paistinpannulla voi ja ruskista broilerifileet nopeasti. Laita fileet uunivuokaan.

    2. Ruskista sipuli ja valkosipuli seuraavaksi, laita vuokaan broilerifileiden päälle. Lisää pannulle fondi, créme fraîche sekä sinihomejuusto. Keitä muutama minuutti, kunnes seos on sekoittunut tasaiseksi.

    3. Lusikoi kastike tasaisesti vuokaan. Ripottele puolitetut kirsikkatomaatit päälle.

    4. Paista uunissa 175°C:ssa noin 20 min, kunnes liha on läpeensä kypsynyt.

    5. Viimeistele tuoreella persiljalla, tarjoa keitetyn riisin kera.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET