Broileri

Broilerifile ja basilikabulgur

Broilerifile ja basilikabulgur -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 500 g broilerifileitä
    • 3 dl bulgur-suurimoita
    • 6 dl vettä
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
    • 4 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja
    • 1 kpl kikherneitä, säilykkeenä
    • 1 rkl tuoretta basilikaa, hienonnettuna
    • 3 rkl tuoretta persiljaa, hienonnettuna
    • 1 kpl valkosipulinkynsiä, raastettuna
    • 1 tl punaviinietikkaa
    • voita paistamiseen
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Kuumenna fondilla maustettu vesi.
    2. Kaada joukkoon bulgursuurimot ja peitä kannella. Anna hautua hiljalleen 10-12 minuuttia.
    3. Leikkaa tomaatit pieniksi paloiksi. 
    4. Yhdistä tomaattipalat sekä viinietikka, basilika, persilja ja valkosipuli. 
    5. Lisää seos bulgurin joukkoon, lisää myös kikherneet. 
    6. Paista broilerifileet molemmin puolin voissa pannulla. 
    7. Mausta suolalla ja pippurilla. 
    8. Tarjoa broileri basilika-bulgurin kera. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET