Broileri, Arkiruoka

Broilerimureke mangolla

Broilerimureke mangolla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 6

    85 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 dl maitoa
    • 2 kananmunaa
    • 2 rkl Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia
    • 1 dl korppujauhoja
    • 4 rkl mango chutney
    • 1 kg broilerin jauhelihaa
    • Tarjoiluun
    • perunoita
    • kermakastiketta
    • puolukoita

    Valmistus

    1. Sekoita jauhelihaa lukuun ottamatta kaikki aineet keskenään kulhossa ja anna turvota 10 min.
    2. Sekoita broilerin jauheliha massan joukkoon.
    3. Koepaista pieni nokare taikinaa ja maista. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
    4. Muotoile murekkeen muotoiseksi ja paista uunivuoassa 60 min 160 asteessa.
    5. Anna murekkeen vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Tarjoile keitettyjen perunoiden, kermakastikkeen ja puolukoiden kanssa!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET