Broileri

Broileripata

Broileripata -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    80 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 kpl kokonainen broileri
    • 2 kpl valkosipulinkynsiä
    • 250 g pieniä sieniä
    • 1 rkl rypsiöljyä
    • 3 rkl Bong Touch of Taste kanafondia
    • 2,5 dl vettä
    • 2,5 dl kermaa
    • 3 rkl karkeaa sinappia
    • 1 rkl maissijauhoa
    • 2 rkl tuoretta rakuunasilppua
    • 1,5 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
    • Suolaa ja pippuria
    • Muhennettuja tai paahdettuja perunoita lisukkeeksi

    Valmistus

    1. Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi.
    2. Kuori ja hienonna valkosipuli.
    3. Leikkaa sienet puoliksi.
    4. Ruskista kana puolessa öljymäärästä, lisää valkosipuli ja freesaa se lihan kanssa.
    5. Laita kasariin.
    6. Ruskista sienet lopussa öljyssä.
    7. Laita sienet kasariin.
    8. Lisää fondi, vesi ja kerma.
    9. Anna seoksen kiehua hiljalleen 30-40 minuuttia.
    10. Mausta suolalla ja pippurilla.
    11. Suurusta pata vesitilkkaan sekoitetuilla maissijauhoilla.
    12. Kääntele joukkoon hienonnettu tuore rakuuna ja mausta viinietikalla.
    13. Tarjoile paistettujen tai puristettujen perunoiden kanssa.

    Vinkki, resepti toimii hyvin luuttoman broilerinreiden kanssa, jos et halua käyttää koko broileria.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET