Broileri, Arkiruoka, Pataruoka

Chili-kalkkunapata

Chili-kalkkunapadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 rkl rypsiöljyä
    • 400 g kalkkunanjauhelihaa
    • 2 kpl keltasipulia, pilkottuna
    • 1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
    • 1 kpl bataattia, kuorittuna ja lohkottuna (1x1 cm)
    • 2 rkl vihreää chiliä, ohuina viipaleina
    • 1 kpl keltaista paprikaa, kuutioina (1x1 cm)
    • 1 kpl punaista paprikaa, kuutioina (1x1 cm)
    • 1 pala kesäkurpitsaa, 1x1 cm kuutioina
    • 400 g papuja, esim. pinto- tai cannellinipapuja
    • 8 dl tomaattimurskaa
    • 1 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
    • Mausteet:
    • 1 tl cayennenpippuria
    • 1 rkl juustokuminaa
    • 1 rkl paprikajauhetta, savustettua
    • 1 kpl kanelitankoja
    • 1 kpl tähtianiksia
    • Tarjoiluun
    • tuoretta korianteria tai persiljaa
    • kermaviiliä

    Valmistus

    1. Kuumenna öljy kattilassa. Ruskista kalkkunanliha ja kuullota sipulia, valkosipulia ja bataatteja muutaman minuutin ajan.

    2. Lisää mausteet ja kuullota vielä hetki.

    3. Lisää loput ainekset ja kaada joukkoon niin paljon vettä, että ainekset peittyvät. Anna hautua, kunnes rakenne on pehmeä ja perunat ovat tulleet pehmeiksi (noin 30 min.)

    4. Mausta mausteilla ja fondeilla.

    5. Viimeistele pata tuoreella korianterilla ja nokareella kermaviiliä.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET