Broileri

Grillattu broilerifileé saltimbocca

Grillattu broilerifileé saltimbocca -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 4 kpl broilerifileitä
    • 4 kpl parmankinkkua, ohuina siivuina
    • 8 kpl tuoreita salvianlehtiä
    • glaseerauskastike
    • 1 kpl sitruunan kuori ja mehu
    • 1 kpl valkosipulinkynsiä, raastettuna
    • 6 kpl tuoreita salvian lehtiä
    • 0.5 dl portviiniä
    • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
    • 1 rkl rypsiöljyä
    • 1 tl mustapippurijauhetta
    • 2 tl sormisuolaa

    Valmistus

    Broileri

    1. Suolaa ja pippuroi broilerifileet.
    2. Laita fileille parmankinkkua ja salvianlehtiä (2 salvianlehteä per file) ja taittele fileet. 
    3. Grillaa hiljalleen hiilloksella ja sivele glaseerauskastiketta pinnalle kypsennyksen aikana.  
    4. Broilerifileiden sisälämpötilan tulee nousta vähintään 72 °C:seen.

    Glaseeraus

    1. Pese sitruuna ja raasta kuori hienoksi. Purista mehu. 
    2. Raasta valkosipuli ja hienonna salvia. 
    3. Yhdistä portviini ja fondi, öljy, suola sekä mustapippuri. Yhdistä kaikki ainekset.

     

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET