Broileri, Pastaruoka

Grillattu kanasalaatti pastalla ja yrttimajoneesilla

Grillattu kanasalaatti pastalla ja yrttimajoneesilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    45 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 4 broilerin rintafileetä
    • Marinadi:
    • 3 rkl oliiviöljyä
    • 1 rkl balsamietikkaa
    • 1 tl Touch of Taste Kanafondia
    • 1 tl sambal oelek -chilitahnaa
    • 1 tl savupaprikajauhetta
    • 1 rkl japanilaista soijakastiketta
    • Salaattikastike:
    • 1 kananmunan keltuainen
    • 1 tl sitruunamehua
    • 1 tl dijon-sinappia
    • 1 tl valkosipulia, hienonnettuna
    • 1 tl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 1 dl tuoreita yrttejä, hienonnettuna
    • 2 dl rypsiöljyä
    • 4 annosta keitettyä pastaa, kylmänä
    • salaattikasviksia

    Valmistus

    1. Sekoita marinadin ainesosat keskenään. Laita broileri pakastuspussiin, lisää joukkoon marinadi. Anna marinoitua kylmässä vähintään 2 tuntia.
    2. Valmista kastike. Vatkaa keltuainen, sinappi ja sitruuna keskenään. Lisää öljy ohuena nauhana joukkoon. Kun seos on paksuuntunut, lisää fondi ja hienonnetut yrtit.
    3. Sekoita pasta ja kasvikset. Nosta salaattipohja lautasille.
    4. Grillaa marinoidut rintafileet keskilämmöllä. Siivuta kypsät fileet ja nosta ne salaatin päälle lautasille. Viimeistele annokset yrttimajoneesilla!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET