Broileri

Grillatut broilerivartaat

Grillattujen broilerivartaiden reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    30 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 600 g broilerin fileetä
    • 3 rkl japanilaista soijakastiketta
    • 1 rkl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
    • 1 rkl rypsiöljyä
    • 12 lyhyttä grillitikkua
    • 1 nippu korianteria
    • 2 rkl seesaminsiemeniä
    • limettiä, lohkoina

    Valmistus

    1. Siivuta broilerinfilee ja laita se soijan, fondin ja öljyn kanssa marinoitumaan pakastinpussiin. Anna marinoitua kylmässä muutama tunti.
    2. Liota grillitikkuja vedessä vähintään 30 minuuttia ennen käyttöä.
    3. Pujota broilerinfileet grillitikkuihin ja paista grillissä tai uunissa, kunnes broileri on kypsää.
    4. Ripottele kypsien vartaiden päälle seesaminsiemenet. Koristele vartaat tuoreella korianterilla ja limelohkoilla!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET