Broileri

Haudutetut broilerinreidet

Haudutetut broilerinreidet -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    noin 35 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 600 g broilerinreisiä
    • 1 kpl vihreä kesäkurpitsa
    • 1 kpl sipuli, ohuesti viipaloitu
    • 1 rkl valkosipulisilppua
    • 1 rkl voita
    • 1 rkl oliiviöljyä
    • 1,5 dl Bong Touch of Taste kanafondia
    • 2 dl maitoa
    • 2 dl kermaa
    • 2 rkl karkeajyväistä ranskalaista sinappia
    • 0,5 dl hienonnettua tuoretta rakuunaa
    • 1 rkl vettä
    • 1 rkl maissijauhoa
    • Suolaa ja pippuria
    • 4 annosta keitettyä riisiä

    Valmistus

    1. Jaa broilerinreidet kolmeen osaan.
    2. Leikkaa kesäkurpitsa pieniksi paloiksi.
    3. Ruskista broileri voissa ja öljyssä ja siirrä syrjään.
    4. Paista sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa samassa pannussa.
    5. Laita kana takaisin ja lisää fondi, maito ja kerma.
    6. Hauduta hitaasti 20 minuuttia, kunnes kana on pehmeää.
    7. Sekoita maissijauho 1 rkl:een vettä ja lisää vuokaan.
    8. Kiehauta ja mausta sinapilla ja rakuunalla.
    9. Mausta suolalla, pippurilla ja chilillä.
    10. Tarjoa pata riisin kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET