Broileri, Arkiruoka

Hedelmäinen salsabroileri

Hedelmäisen salsabroilerin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    30 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 4 broilerin rintafileetä
    • 1 rkl öljyä
    • 2 tl Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia
    • Salsa
    • 1 dl tuoretta mangoa, kuutioituna
    • 1 dl tuoretta papaijaa, kuutioituna
    • 1 dl tuoretta korianteria
    • 1-3 tl punaista chiliä, hienonnettuna
    • 0.5 dl kevätsipulia, hienonnettuna
    • 1 rkl öljyä
    • 2 tl Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia
    • 1 tl limemehua
    • 1 rkl sweet chili -kastiketta
    • suolaa ja pippuria
    • Tarjoiluun
    • riisiä
    • vihanneksia
    • chilikastiketta

    Valmistus

    1. Sekoita keskenään 1 rkl öljyä ja 2 tl fondia.
    2. Ruskista broilerin rintafileet nopeasti pannulla kullanruskeaksi. Siirrä ruskistetut fileet uunivuokaan, sivele öljy-fondiseos niiden päälle ja kypsennä uunissa 20 min 150 asteessa tai kunnes broileri on kypsää.
    3. Sekoita kaikki salsan ainesosat keskenään. Tarkista maku. Mausta fondilla, limellä, suolalla ja pippurilla.
    4. Siivuta kypsät rintafileet tarjoiluastialle ja nosta päälle valmis salsa. Tarjoile riisin, vihannesten, chilikastikkeen kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET