Broileri, Arkiruoka, Pataruoka

Herkkusieni-appelsiini-kanapata

Herkkusieni-appelsiini-kanapata -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 500 g broilerinreisifileitä
    • 1 kpl valkosipulinkynsiä, pilkottuna
    • 3 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
    • 3 rkl appelsiinimehutiivistettä
    • 120 g tuoreita herkkusieniä, paloiteltuna
    • 0.5 kpl keltasipulia, siivutettuna
    • 1 dl crème fraîchea
    • suolaa ja pippuria
    • oliiviöljyä
    • keitettyjä perunoita tai riisiä lisäkkeeksi

    Valmistus

    1. Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi.
    2. Ruskista broileripalat ja valkosipuli pannulla oliiviöljyssä. 
    3. Laita kattilaan ja mausta mustapippurilla. 
    4. Lisää fondi ja appelsiinimehu. Kaada päälle vettä niin paljon, että broileri lähes peittyy. 
    5. Keitä hiljalleen kannen alla noin 20 minuuttia.
    6. Nosta kypsät broileripalat kattilasta. 
    7. Kuullota herkkusienet ja sipuli oliiviöljyssä pannulla. 
    8. Siivilöi kanaliemi kattilaan ja sekoita joukkoon créme fraîche.
    9. Keitä kokoon parin minuutin ajan ja suurusta, jos haluat täyteläisemmän rakenteen. 
    10. Mausta suolalla ja pippurilla. 
    11. Lisää joukkoon broilerit, herkkusienet ja sipuli.
    12. Kuumenna pata. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai riisin kera.

     

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET