Broileri, Pataruoka

Kanarisotto

Kanarisoton reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    25 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 salottisipuli, hienonnettuna
    • 1 valkosipulin kynsi, hienonnettuna
    • 2 rkl oliiviöljyä
    • 1.5 dl risottoriisiä
    • 2 dl valkoviiniä
    • 1.5 rkl Touch of Taste Kanafondia
    • 1.5 rkl voita
    • 75 g parmesan-juustoa, raastettuna
    • 2 dl paistettuja sieniä (esim. herkkusieniä), siivutettuna
    • 2 dl oliiveja, hienonnettuna ilman kiviä
    • 600 g broilerin fileetä, mielellään nahan kanssa
    • 2 rkl voita
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Valmista kanaliemi: kiehauta kattilassa 5 dl vettä ja 1,5 rkl Touch of Taste kanafondia. Pidä liemi kuumana.
    2. Kuullota sipulia ja valkosipulia öljyssä muutama minuutti. Lisää riisi ja kuullota, kunnes riisi on hieman läpikuultavaa. Lisää valkoviini, keitä kunnes viini on imeytynyt riisiin.
    3. Lisää joukkoon kuumaa kanalientä kauhallinen kerrallaan. Lisää seuraava kauhallinen vasta kun edellinen on lähes kokonaan imeytynyt riisiin. Kypsennä, kunnes riisi on napakan pehmeää eli noin 15-20 min.
    4. Lisää voi ja raastettu parmesaani. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.
    5. Paista broilerin fileet ja sienet voissa.
    6. Tarjoile risotto syviltä lautasilta paistettujen sienten, oliivien ja broilerin kanssa!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET