Broileri, Arkiruoka, Pataruoka

Kermainen broileri-sienipata

Kermaisen broileri-sienipadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kantarellifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 500 g broilerifileitä
    • 1 kpl keltasipulia
    • 200 g tuoreita herkkusieniä tai kantarelleja
    • 1 kpl valkosipulinkynsiä
    • rypsiöljyä ja voita paistamiseen
    • 2 dl vettä
    • 1.5 dl kermaa
    • 1.5 rkl Touch of Taste Kantarellifondia
    • maissitärkkelystä suurusteeksi
    • ruohosipulia koristeeksi

    Valmistus

    1. Leikkaa broilerinliha isohkoiksi patakuutioksi. 
    2. Raasta valkosipuli raastinraudalla ja hiero broilerikuutioiden pintaan. 
    3. Paloittele sienet ja sipuli sopivan kokoisiksi paloiksi.
    4. Kuumenna paistinpannu ja ruskista broilerikuutiot öljyssä kullanruskeiksi. 
    5. Vähennä lämpöä ja lisää nokare voita sekä kasvikset. Jatka ruskistamista, kunnes sipuli ja sienet ovat saaneet hyvän värin. 
    6. Lisää vettä niin paljon, että lihat peittyvät, kiehauta. 
    7. Lisää fondi ja kerma, anna kiehua hiljalleen 20 minuuttia, jotta kaikki maut ovat tulleet esiin ja liha on läpeensä kypsää.
    8. Suurusta veteen sekoitetulla maissitärkkelyksellä.
    9. Mausta vastajauhetulla mustapippurilla ja lisää halutessasi fondia. 
    10. Viimeistele hienonnetulla ruohosipulilla. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET