Broileri, Arkiruoka, Keitto

Kirkas kanakeitto

Kirkas kanakeitto -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    noin 20 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 300 g kiinteitä perunoita
    • 300 g palsternakkaa
    • 300 g porkkanaa
    • 1 rkl rypsiöljyä
    • 200 g valmiiksi kypsennettyjä kanakuutioita
    • 3 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia (tai 2 rkl kanafondia + 1 rkl Bong Touch of Taste kasvisfondia)
    • 1 rkl japanilaista soijaa
    • Tuoreita yrttejä, kuten persiljaa
    • Suolaa ja pippuria
    • Kokeile keittoon myös näitä mausteita:
    • 1-3 rkl currymaustetta + 1 kuutioitu hapan omena
    • 1 rkl hienonnettua valkosipulia + 1 rkl puristettua sitruunaa + 2 rkl hienonnettua persiljaa

    Valmistus

    1. Kuori ja paloittele juurekset pieniksi kuutioiksi.
    2. Paista vihanneksia öljyssä muutama minuutti ilman, että ne ehtivät saamaan väriä.
    3. Lisää joukkoon 1 litra vettä yhdessä Touch of Taste fondin ja soijan kanssa.
    4. Anna seoksen kiehua hiljalleen 10 minuuttia.
    5. Lisää kanakuutiot, ja anna seoksen kypsyä vielä muutama minuutti.
    6. Sekoita, jotta keitosta tulee kirkas.
    7. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET