Broileri, Pataruoka

Marokkolainen kanapata (tagine)

Marokkolaisen kanapadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:

Annokset: 4

30 min

Skickat!

Ainesosat

  • 1 suuri keltainen sipuli
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 600 g broilerin fileetä, suikaloituna
  • 2 rkl öljyä
  • 0,5 tl jauhettua kardemummaa
  • 0,5 tl jauhettua kanelia
  • 0,5 tl jauhettua juustokuminaa
  • 400 g säilyketomaatteja
  • 2 rkl Touch of Taste Kanafondia
  • 600 g bataattia
  • 1 sitruuna, puristettuna
  • 2 dl hienonnettuja yrttejä, esim. persiljaa ja korianteria
  • suolaa ja pippuria
  • Tarjoiluun
  • bulguria ja jogurttia

Valmistus

  1. Kuori ja kuutioi bataatti 1*1 cm paloiksi. Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipuli.
  2. Lisää kattilaan öljyä, kuullota hienonnettuja sipuleita ja mausteita öljyssä hetken aikaa.
  3. Lisää kattilaan broilerisuikaleet ja jatka paistamista muutama minuutti.
  4. Lisää säilyketomaatit, 5 dl vettä ja Touch of Taste fondi.
  5. Lisää bataattikuutiot ja anna kiehua miedolla lämmöllä 15-20 min, kunnes bataatti on kypsää. Mausta suolalla, pippurilla, sitruunamehulla ja fondilla.
  6. Viimeistele kanatagine tuoreilla yrteillä. Tarjoile keitetyn bulgurin ja jogurtin kanssa!

SISÄLTYVÄT TUOTTEET