Broileri, Arkiruoka, Keitto

Nopea kermainen kanakeitto

Nopea kermainen kanakeitto -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    noin 20 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 rkl rypsiöljyä
    • 3 dl juureksia, hienonnettuina
    • 1 dl sipulia, hienonnettuna
    • 1-2 tl currymaustetta
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
    • 200 g valmiiksi kypsennettyjä kanakuutioita
    • 250 g sulatejuustoa
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistus

    1. Kuumenna öljy, ja paista juurekset ja sipulit muutaman minuutin ajan miedolla lämmöllä.
    2. Mausta currymausteella.
    3. Lisää joukkoon Touch of Taste kanafondi sekä 5 dl vettä, ja anna kiehua hitaasti muutaman minuutin ajan, kunnes juurekset ovat pehmeitä.
    4. Lisää kana ja sulatejuusto, ja kiehauta samalla sekoittaen, jotta juusto sulaa.
    5. Mausta kanafondilla, suolalla ja mustapippurilla.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET