Broileri

Pad Thai

Pad Thai – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:

Annokset: 4

30 min

Skickat!

Ainesosat

  • 2 kpl broilerifileitä
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 dl salottisipulia ohuina viipaleina
  • 1 dl salaattisipulia ohuina viipaleina
  • 2 dl ituja
  • 300 g riisinuudeleita, mielellään leveitä
  • 1 rkl kalakastiketta
  • 1 rkl soijakastiketta, kiinalaista
  • 1 rkl Touch of Taste Asian Green & Fresh fondia
  • 1 rkl valkosipulia hienonnettuna
  • 1 rkl limen mehua
  • 0,5 rkl sokeria
  • 1 rkl punaista chilipaprikaa hienonnettuna
  • 2 kpl kananmunia
  • korianteria, tuoretta
  • maapähkinöitä tai auringonkukansiemeniä rouhittuna

Valmistus

  1. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeiden mukaisesti.
  2. Suikaloi broileri ja paista kuumalla paistin- tai wokkipannulla.
  3. Lisää muutaman minuutin päästä sipulit, kevätsipuli ja idut. Paista vielä muutama minuutti.
  4. Lisää kalakastike, soija, fondi, valkosipuli, lime, sokeri ja chili.
  5. Riko kananmunat ja vatkaa ne kevyesti sekaisin.
  6. Lisää kananmunat wokkiin ohuena nauhana samalla sekoittaen ja asettele sitten annokset lautasille.
  7. Koristele annokset korianterilla ja rouhituilla maapähkinöillä tai auringonkukansiemenillä.

SISÄLTYVÄT TUOTTEET