Broileri, Vuokaruoka

Pähkinäinen broileri-banaanigratiini

Pähkinäisen broileri-banaanigratiinin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 500 g broileria, paistettua
    • 140 g pekonia
    • 3 dl kuohukermaa
    • 1 dl chilikastiketta
    • 1 maustemitta chilijauhetta
    • 1 rkl Touch of Taste Kanafondia
    • 1 dl maapähkinöitä, suolaamattomia
    • 2 kpl banaania

    Valmistus

    1. Valmistus:
    2. Laita uuni kuumenemaan 225°C:seen.
    3. Suikaloi ja paista pekoni rapeaksi kuumalla paistinpannulla, laita siivilään ja anna ylimääräisen rasvan valua pois.
    4. Suikaloi broileri ja laita vuokaan yhdessä pekonin ja viipaloidun banaanin kanssa. 
    5. Vaahdota kerma paksuksi, lisää joukkoon chilikastike, chilijauhe ja kanafondi.
    6. Levitä kermaseos vuokaan tasaisesti raaka-aineiden pinnalle. 
    7. Ripottele lopuksi maapähkinät päälle.
    8. Paista uunissa noin 20 minuuttia.
    9. Sillä aikaa, kun gratiini on uunissa, valmista lisäkeriisi.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET