Broileri, Pataruoka

Pot au Feu

Pot au Feu -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 8 kpl varhaisperunoita
    • 900 g broilerinrintaa
    • 1.5 l vettä
    • 4 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
    • 100 g pieniä sipuleita
    • 1 kpl porkkanaa
    • 100 g kesäkurpitsaa (n. 1/3)
    • 10 kpl sokeriherneitä
    • 50 g savoijinkaalia (n. 1/4 kerä)
    • 2 dl kuohukermaa
    • 1 rkl karkeaa ranskalaista sinappia
    • 1 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
    • 2 rkl tuoretta ruohosipulia, hienonnettuna

    Valmistus

    1. Pese ja keitä perunat.
    2. Kuumenna fondilla maustettu vesi. 
    3. Laita veteen broilerinrinnat ja keitä noin 15 minuuttia. Poista syntyvä vaahto.
    4. Nosta rinnat pois liemestä ja keitä lientä kasaan, kunnes sitä on jäljellä noin litra. 
    5. Leikkaa broilerinrinnat suurehkoiksi suikaleiksi. 
    6. Kuori porkkanat. Leikkaa sokeriherneet ja porkkanat vinottain sopivan kokoisiksi paloiksi. 
    7. Leikkaa kesäkurpitsa noin 3 mm:n paksuisiksi siivuiksi.
    8. Kuori ja halkaise sipulit. 
    9. Leikkaa savoijinkaali pienemmiksi paloiksi. 
    10. Keitä kaikki kasvikset kanaliemessä miltei pehmeiksi muutaman minuutin ajan. 
    11. Vaahdota kerma kovaksi ja mausta sinapilla, fondilla sekä hienonnetulla ruohosipulilla. 
    12. Tarjoa kasvikset ja perunat broilerin sekä sinappikerman kanssa.  

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET