Broileri, Pataruoka

Punainen curry-kana

Punainen curry-kana -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    30 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 600 g broilerin fileetä, suikaloituna
    • 200 g wok-vihanneksia, esim. sekoitus maissia, paprikaa, sipulia ja sokeriherneitä
    • 1 rkl öljyä
    • 6 dl kookosmaitoa
    • 2 rkl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
    • 1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
    • 1 rkl limemehua
    • 1 rkl hunajaa
    • suolaa ja pippuria
    • Tarjoiluun
    • riisiä tai nuudelia

    Valmistus

    1. Ruskista broilerin suikaleet öljyssä padassa. Kaada joukkoon kookosmaito ja fondi. Anna kiehua hiljalleen 15 min.
    2. Ruskista wok-vihannekset ja valkosipuli erillisellä pannulla ja lisää ne pataan. Anna kastikkeen kiehua vielä 5 minuuttia.
    3. Mausta fondilla, limemehulla, hunajalla sekä suolalla ja pippurilla. Tarjoa riisin tai nuudelin kanssa!

    Vinkki!

    Kasvisruoan saat korvaamalla broilerin kasviproteiinilla (esim. tofu).

     

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET