Broileri, Arkiruoka, Pataruoka

Rakuunalla ja sinapilla maustettu kanapata

Rakuunalla ja sinapilla maustetun kanapadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    45 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 500 g broilerin fileetä
    • 4 salottisipulia, hienonnettuna
    • 2 pientä palsternakkaa, kuutioituna
    • 1 rkl voita
    • 2 dl valkoviiniä
    • 2 rkl ranskalaista sinappia
    • 3 dl kermaa
    • 2 rkl Touch of Taste Kanafondia
    • sormisuolaa ja mustapippuria
    • 2 rkl tuoretta rakuunaa, hienonnettuna
    • Tarjoiluun:
    • keitettyä riisiä

    Valmistus

    1. Kuumenna kattilassa voi. Ruskista broilerin fileitä ja kasviksia, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin.
    2. Sekoita valkoviini ja sinappi joukkoon. Anna kiehua muutama minuutti.
    3. Lisää kerma ja fondi. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 30 min.
    4. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla. Sekoita rakuuna joukkoon.
    5. Tarjoile keitetyn riisin kanssa!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET