Broileri

Sitruunamarinoidut broilerirullat

Sitruunamarinoidut broilerirullat -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 8

    Skickat!

    Ainesosat

    • BROILERIRULLAT
    • 8 kpl broilerin ohutleikkeitä
    • 16 kpl hammastikkuja tai lyhyitä varrastikkuja
    • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
    • 3 dl vettä
    • 0.5 dl sitruunamehua
    • 1 nippu tuoretta timjamia
    • 1 nippu tuoretta oreganoa
    • KASTIKE
    • 1 kpl kananmunan keltuaisia
    • 4 rkl rypsiöljyä
    • 1 rkl dijon-sinappia
    • 2 rkl keitinlientä
    • 1 tl Bong Touch of Taste Kanafondia
    • suolaa ja pippuria maustamiseen
    • koristeeksi tuoreita yrttejä tai syötäviä kukkia sekä ohueksi suikaloituja punasipulirenkaita

    Valmistus

    Broilerirullat:

    1. Rullaa broilerinlihat, kiinnitä kahdella hammastikulla ja lado tiiviisti kattilaan. 
    2. Kaada kattilaan vesi, fondi, sitruuna, yrtit, sekä suolaa ja mustapippuria. Vettä tulee olla sen verran, että liha juuri peittyy.
    3. Kuumenna ja hauduta 20 minuuttia, anna rullien jäähtyä kattilassa liemessään. 

    Kastike:

    1. Vispaa pienessä kulhossa keltuaiset, fonditiiviste ja sinappi yhteen. 
    2. Lisää öljy tipoittain joukkon samalla voimakkaasti vatkaten. Lisää lopuksi lihan keitinlientä, jotta saat halutun rakenteen kastikkeeseen. Mausta suolalla ja pippurilla. 
    3. Anna broilerirullien valua, paloittele tikkujen välistä ja laita vadille. 
    4. Pirskottele kastiketta päälle ja koristele yrteillä ja punasipulilla. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET