Broileri, Pataruoka

Thaimaalainen kanapata

Thaimaalaisen kanapadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    40 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 500 g broilerinlihaa
    • 2 rkl rypsiöljyä
    • 1 dl sipulia, hienonnettuna
    • 1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
    • 1 tl tuoretta inkivääriä, hienonnettuna
    • 2 dl kevät- tai purjosipulia
    • 1 dl vesikastanjoita, viipaloituna (säilyke)
    • 1 dl punaista paprikaa, hienonnettuna
    • 2-4 rkl sweet chili -kastiketta
    • 4 dl kookosmaitoa
    • 1.5 rkl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
    • suolaa ja mustapippuria
    • limemehua
    • Tarjoiluun
    • keitettyä riisiä

    Valmistus

    1. Kuutioi broileri sopivan kokoisiksi paloiksi ja ruskista palat öljyssä. Siirrä sivuun.
    2. Ruskista pannulla sipuli, valkosipuli, inkivääri, kevätsipuli/purjosipuli, vesikastanjat ja paprika.
    3. Nosta ruskistetut broilerit takaisin pannulle. Lisää fondi, kookosmaito ja chilikastike.
    4. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia, kunnes broileri on kypsää.
    5. Mausta suolalla, mustapippurilla, limemehulla ja fondilla. Tarjoile keitetyn riisin kanssa!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET