Jälkiruoka

Kardemumman ja kanelin makuiset suklaatryffelit

Kardemumman ja kanelin makuiset suklaatryffelit -reseptissä et tarvitse Touch of Taste -fondia. Joskus on vain parempi ilman. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeisteillä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka fondia ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 20

    Skickat!

    Ainesosat

    • 250 g tummaa suklaata, 70%
    • 1.5 dl kuohukermaa
    • 0.5 kpl vaniljatankoja
    • 1.5 rkl fariinisokeria
    • 2 tl kanelijauhetta
    • 1 tl kardemummaa
    • 1 rkl voita
    • 20 kpl manteleita, kuorittuja
    • kaakaojauhetta

    Valmistus

    1. Rouhi suklaa hienoksi yleiskoneella tai sauvasekoittimella. 
    2. Kuumenna kerma kattilassa vaniljan, kanelin, kardemumman ja fariinisokerin kanssa. 
    3. Kaada kuuma kerma suklaan päälle ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. 
    4. Lisää voi ja sekoita vielä hetki.
    5. Laita taikina kannelliseen astiaan ja aseta kylmään vähintään 4 tunniksi.
    6. Ota suklaa kylmästä ja muotoile palloja. Paina keskelle manteli ja pyörittele sitten kaakaojauheessa. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET