Jälkiruoka

Suklaafondant

Suklaafondantin reseptissä et tarvitse Touch of Taste -fondia. Joskus on vain parempi ilman. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeisteillä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka fondia ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    25 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 100 g voita
    • 150 g suklaata (70%), hienonnettuna
    • 2 kananmunan keltuaista
    • 1 kananmuna
    • 3 rkl ruokosokeria
    • 4 annosvuokaa (vetoisuus noin 1 dl), voideltuna
    • Tarjoiluun:
    • jäätelöä ja marjoja

    Valmistus

    1. Sulata voi kattilassa. Siirrä pois lämmöltä ja sekoita joukkoon hienonnettu suklaa. Jatka sekoittamista, kunnes suklaa on sulanut.
    2. Vatkaa kananmunan keltuaiset, kokonainen kananmuna ja sokeri kuohkeaksi seokseksi. Nostele varovasti joukkoon voi-suklaaseos.
    3. Jaa taikina voideltuihin annosvuokiin. Paista 200 asteessa 5-8 minuuttia (riippuen siitä kuinka juoksevan haluat).
    4. Tarjoile jäätelön ja marjojen kanssa!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET