Kala & äyriäinen

Äyriäisleivonnaiset

Äyriäisleivonnaisten reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 kpl valmista voitaikinaa
    • ÄYRIÄISHAKKELUS
    • 1 dl crème fraîchea
    • 3 rkl majoneesia
    • 1 tl sitruunan mehua
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
    • 45 g punasipulia
    • 2 rkl tilliä
    • 30 g punaista mätiä
    • 100 g ravunpyrstöjä
    • 100 g katkarapuja, kuorittuina

    Valmistus

    Leivonnaispohja:

    1. Kauli voitaikina uunipellille leivinpaperin päälle. 
    2. Leikkaa sopivan kokoisiksi paloiksi. 
    3. Paista uunissa 200 °C:ssa noin 5-10 minuuttia.

    Äyriäishakkelus:

    1. Hienonna sipuli ja tilli.
    2. Pilko äyriäiset.
    3. Yhdistä kaikki ainekset ja mausta pippurilla. 
    4. Laita äyriäishakkelusta paistetuille voitaikinapaloille. 
    5. Koristele tillillä.
    6. Tarjoa alkupalana.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET