Kala & äyriäinen

Blinit hummeritäytteellä

Blinit hummeritäytteellä -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    45 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • Blinit
    • 25 g hiivaa
    • 4.5 dl maitoa
    • 3 dl tattarijauhoja
    • 2 dl vehnäjauhoja
    • 2 kananmunaa
    • 0.75 dl kermaviiliä
    • 2 kananmunan valkuaista
    • voita
    • suolaa ja mustapippuria
    • Hummeritäyte
    • 2 pientä hummeria, keitettynä
    • 2 rkl varsiselleriä, kuutioituna
    • 1 rkl salottisipulia, hienonnettuna
    • 1 rkl sitruunamehua
    • Muutama pisara Tabascoa
    • 3 rkl crème fraichea
    • 3 rkl majoneesia
    • 2 tl Touch of Taste Hummerifondia
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistus

    Blinit

    1. Murenna hiiva kulhoon.
    2. Lämmitä maito 37 asteiseksi, sekoita lämmin maito hiivan joukkoon, kunnes hiiva on liuennut maitoon.
    3. Lisää kulhoon tattarijauhot, vehnäjauhot ja kaksi kananmunaa. Sekoita. Peitä astia pyyhkeellä ja anna kohota huoneenlämmössä noin tunti.
    4. Vatkaa valkuaiset kuohkeaksi vaahdoksi.
    5. Lisää valkuaisvaahto ja kermaviili kohotetun taikinan joukkoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
    6. Paista voissa pieniä blinejä ja tarjoile ne lämpimänä.

     

    Hummeritäyte

    1. Kuori ja pilko hummerit pieniksi paloiksi.
    2. Sekoita kaikki ainesosat kulhossa.
    3. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää halutessasi lisää Tabascoa. Nauti blinien kanssa!

     

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET