Kala & äyriäinen, Keitto

Bouillabaisse

Bouillabassen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:

Annokset: 4

Skickat!

Ainesosat

  • 400 g turskafilettä
  • 300 g lohifilettä
  • 150 g kuorittuja katkarapuja
  • 1 kpl purjoa
  • 1 kpl valkosipulinkynsiä
  • 3 rkl Touch of Taste Hummerifondi
  • 2 dl vettä
  • 2.5 dl valkoviiniä
  • 2.5 dl kermaa
  • 1 dl crème fraîchea (kuumennuksen kestävää)
  • sahramia
  • 1 tl suolaa
  • 0.5 maustemitta mustapippuria
  • 1 tl timjamia
  • 1 tl basilikaa
  • oliiviöljyä

Valmistus

  1. Leikkaa kala 3 cm:n kuutioiksi.
  2. Suikaloi purjo, hienonna valkosipuli ja kuullota öljyssä. 
  3. Lisää suola, mausteet, vesi, fondi, viini, kerma ja crème fraîche. Anna hautua noin 10 minuuttia.
  4. Laita kala joukkoon, kuumenna ja hauduta, kunnes kala on kypsynyt. 
  5. Lisää katkaravut juuri ennen tarjoamista. 
  6. Tarjoa keitto kuumana tuoreen, herkullisen leivän kera.

SISÄLTYVÄT TUOTTEET