Kala & äyriäinen, Arkiruoka, Pastaruoka

Chili-katkarapu-limepasta

Chili-katkarapu-limepastan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 rkl voita
    • 1 kpl keltasipulia
    • 8 kpl tuoreita herkkusieniä
    • 3 kpl salaattisipulia
    • 0.3 kpl punaista chilipaprikaa
    • 2 tl currya
    • 0.5 dl Bong Touch of Taste Hummerifondia
    • 2 dl vettä
    • 3 dl kermaa
    • 0.5 kpl limen mehua
    • 1 rkl makeaa chilikastiketta
    • 400 g katkarapuja, kuorittuja
    • 4 annosta nauhapastaa, pakkauksen ohjeen mukaan kypsennettynä

    Valmistus

    1. Kuullota hienonnettu keltasipuli, chili, kevätsipuli ja viipaloidut herkkusienet curryssa voissa. 
    2. Lisää fondi, vesi ja kerma. 
    3. Kuumenna ja anna hautua pari minuuttia. 
    4. Mausta limemehulla, makealla chilillä ja pippurilla. 
    5. Lisää katkaravut kastikkeeseen juuri ennen tarjoamista. 
    6. Tarjoa tuoreen nauhapastan kanssa. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET