Kala & äyriäinen, Lisuke

Dijonsilli

Dijonsillin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 8

    20 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • noin 450 g Matjessillifileetä paloina, valutettuna
    • Liemi:
    • 2 dl makeaa suomalaista sinappia
    • 4 rkl Dijon-kokojyväsinappia
    • 1 dl sokeria
    • 1 rkl valkoviinietikkaa
    • 1.5 tl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 1.5 dl rypsiöljyä
    • valkopippuria, jauhettuna
    • 1 dl tuoretta tilliä, hienonnettuna

    Valmistus

    1. Valuta sillifileet huolellisesti.
    2. Sekoita sinapit, sokeri, valkoviinietikka ja Touch of Taste Kasvisfondi keskenään. Kaada öljy ohuena nauhana seoksen joukkoon, vispaten samalla. Mausta valkopippurilla ja tuoreella tillillä.
    3. Nosta valutetut sillifileepalat liemen joukkoon ja siirrä seos lasipurkkiin.
    4. Anna dijonsillin maustua jääkaapissa vähintään muutama tunti ennen tarjoilua.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET