Kala & äyriäinen

Filotaikinaan käärittyä hummeria curryvoissa

Filotaikinaan käärittyä hummeria curryvoissa -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 8 kpl herkkusieniä
    • 80 g minipinaattia
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
    • 2 kpl hummereita, keitettynä
    • 4 kpl filotaikina-arkkeja
    • 1 rkl seesamiöljyä
    • 1 rkl seesaminsiemeniä
    • CURRYVOI
    • 100 g huoneenlämpöistä voita
    • 1 rkl currya
    • 1 kpl valkosipulinkynsiä, hienonnettuna
    • 1 kpl limeä (hienoksi raastettua kuorta ja mehua)

    Valmistus

    1. Mittaa voi, curry, valkosipuli, limenkuori ja -mehu kulhoon. Sekoita yhteen, mausta suolalla ja pippurilla. 
    2. Irroita hummerista kuori ja liha. Paloittele liha. 
    3. Viipaloi herkkusienet ohuelti, sekoita pinaatin ja fondin kanssa yhteen. Asettele hummerinliha hummerinkuorelle ja jaa sieni-pinaattiseosta pinnalle. Lisää vielä nokare voita päälle. 
    4. Laita hummerinpuolikas filotaikinan sisään. Sivele pinta seesamiöljyllä ja ripottele seesaminsiemeniä päälle. 
    5. Kuumenna uuni 200 °C:seen ja paista filotaikinapakettia leivinpaperin päällä pellillä noin 10 minuutin ajan, kunnes se on saanut kauniin värin pintaan. Tarjoa heti.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET