Kala & äyriäinen, Arkiruoka

Fish cakes -kalapihvit

Fish cakes -kalapihvien reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    40 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 600 g valkoista kalaa fileinä, esim. turskaa
    • 1 dl tuoretta korianteria, hienonnettuna
    • 1 dl kevätsipulia, hienonnettuna
    • 0.5 rkl valkosipulia, hienonnettuna
    • 0.5 rkl tuoretta inkivääriä, hienonnettuna
    • 1.5 rkl Touch of Taste Asian Red and Hot tai Green and Fresh -fondia
    • 2 kananmunan valkuaista
    • suolaa ja pippuria
    • chilikastiketta, esim. Tabasco
    • 2 dl panko- tai korppujauhoja
    • öljyä paistamiseen
    • Tarjoiluun
    • keitettyä riisiä

    Valmistus

    1. Kuutioi kala pieniksi kuutioiksi. Laita kuutioitu kala, valkosipuli, inkivääri, fondi tehosekoittimeen. Mausta suolalla ja pippurilla. Käynnistä tehosekoitin ja soseuta noin 30 sekuntia, jonka jälkeen lisää valkuaiset. Soseuta, kunnes massa on tasaista.
    2. Siirrä kalamassa kulhoon. Lisää joukkoon kevätsipuli ja korianteri. Mausta chilikastikkeella.
    3. Koepaista pieni nokare massaa pannulla ja lisää tarvittaessa mausteita.
    4. Kun olet tyytyväinen makuun, muotoile massasta pihvejä. Kääntele pihvit pankojauhoissa.
    5. Paista pihvit runsaassa öljyssä pinnalta rapeiksi, niin että sisus jää meheväksi. Tarjoile riisin ja chilikastikkeen kanssa!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET