Kala & äyriäinen, Kastike

Graavilohen kastike

Graavilohen kastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    15 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 4 rkl sinappia
    • 2 rkl dijon-sinappia
    • 3 rkl sokeria
    • 2 rkl valkoviinietikkaa
    • 2 tl Bong Touch of Taste Kalafondia
    • 2 dl rypsiöljyä
    • suolaa ja valkopippuria
    • 1 dl tuoretta tilliä, hienonnettuna

    Valmistus

    1. Yhdistä sinapit, sokeri, viinietikka ja fondi kulhossa.
    2. Lisää öljy ohuena nauhana joukkoon koko ajan vatkaten. Lisää lopuksi tilli sekä mausteet. Tarkista maku, lisää halutessasi fondia tai viinietikkaa

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET