Kala & äyriäinen, Pastaruoka

Graavilohipasta

Graavilohipastan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    20 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 4 annosta keitettyä pastaa
    • 200 g graavilohta
    • 1 nippu tuoretta pinaattia
    • 2 dl crème fraichea
    • 1 dl kermaa
    • 1 rkl Touch of Taste Kalafondia
    • 1-2 tl sitruunamehua
    • 1 nippu tilliä, hienonnettuna
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistus

    1. Hienonna lohi. Lisää hienonnettu lohi, kerma, fondi, crème fraiche, pinaatti ja keitetty pasta kattilaan. Kuumenna muutama minuutti.
    2. Lisää tilli. Mausta sitruunamehulla, suolalla, mustapippurilla ja fondilla.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET